SALON.cz

Dny designu Designblok 2011

Dnešním dnem začíná v pořadí již třináctý ročník Dnů designu v Praze Designblok´11 

Designblok je každoroční mezinárodní přehlídka novinek z oblasti designu nábytku, bytových dopňků, módy a životního stylu. Probíhá na území celé Prahy ve vybraných showroomech, prodejnách a galeriích.

Třináctý ročník přináší mnoho prezentací novinek designu, výstav, módních přehlídek a přednášek na různých místech v Praze, v galeriích, výstavních síních i prestižních obchodech se špičkovým designem a módou. Veškeré dění se v letošním roce koná ve třech základních zónách již tradičně spojených s designem v Praze – v Holešovicích, Karlíně a na Starém a Novém Městě.

Doprovodný program včetně přehlídky designérů, designérských studií, škol je letos soustředěn do Superstudia Futurama a Superstudia Šporkovský palác.

Superstudia budou otevřena od úterý do soboty vždy od 10 do 21 hodin, v neděli od 10 do 19.  Vstupné  je 250 Kč, pro studenti za 150 Kč. Vstupenka platí pro opakovaný vstup do obou Superstudií.

Vstupné na přehlídky Designblok Dreft Fashion Week je za 100 Kč, na Grand Gala za 250 Kč. Kapacita sálu je bohužel omezená, předprodej vstupenek probíhá v Superstudiu Šporkovský palác.

Více info na: www.designblok.cz

dámská bílá halenka a černá sukně s kapsami Tatiana dámské bílé šaty Zdeňka Imreczeová pánské světle modré sako, kraťasy a pruhované triko Sistersconspiracy pánský pruhovaný svetr a modré kalhoty Sistersconspiracy dámské minišaty Klára Nademlýnská dámské minišaty Klára Nademlýnská

Mohlo by vás zajímat: